Błąd w godzinie rozpoczęcia
Forum » Promile Qt / Błędy » Błąd w godzinie rozpoczęcia
Rozpoczęta przez: K&R (gość)
1255196238|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Liczba wypowiedzi: 5
rss icon RSS: Nowe wypowiedzi
Błąd w godzinie rozpoczęcia
K&R (gość) 1255196238|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Zauważyłem, że nieważnie co wpiszę w godzinę rozpoczęcia, to i tak później zmienia mi na godz. 12:00. Czy można to naprawić, jeśli tak to jak?

rozwiń Błąd w godzinie rozpoczęcia przez K&R (gość), 1255196238|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Re: Błąd w godzinie rozpoczęcia
Marcin DombrowskiMarcin Dombrowski 1255316213|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Później to znaczy kiedy? Proszę o więcej szczegółów bo u mnie działą wszystko tak jak powinno - to znaczy program zapamiętuje czas rozpoczęcia imprezy (to znaczy czas rozpoczęcia picia pierwszego napoju alkoholowego) i po ponownym uruchomieniu programu bądź po skasowaniu wszystkich napojów wczytywana jest ta godzina.

rozwiń Re: Błąd w godzinie rozpoczęcia przez Marcin DombrowskiMarcin Dombrowski, 1255316213|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
K&R (gość) 1255631532|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Później to znaczy najpierw mi zmienia godzinę na 12:00, a potem oblicza.

rozwiń Re: Błąd w godzinie rozpoczęcia przez K&R (gość), 1255631532|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Marcin DombrowskiMarcin Dombrowski 1255674151|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Jeżeli nie napiszesz co dokładnie robisz to nie będę w stanie pomóc - nie widzę Twego monitora więc nie wiem co znaczy "później", "najpiew" itp.
Pozdrawiam

rozwiń Re: Błąd w godzinie rozpoczęcia przez Marcin DombrowskiMarcin Dombrowski, 1255674151|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
K&R (gość) 1255701832|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover

Przepraszam po prostu źle wpisywałem dane, ale dziękuję za pomoc.

rozwiń Re: Błąd w godzinie rozpoczęcia przez K&R (gość), 1255701832|%e %b %Y, %H:%M %Z|agohover
Nowa wypowiedź
Jeśli nie zaznaczono inaczej, Zawartość tej strony dostępna jest na licencji Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License